Blogini on avattu

No nyt on avattu blogi niin ei tarvii kisamatkoista kirjottaa 7k:n foorumille. Avasin tän nytten vähän ennen EM kisoja jotta voin kertoa valmistautumisesta sinne, kilpailusta paikan päällä ja kilpailun jälkeen.
SM kisoista jäi aika hyvä maku lähteä tonne ja itseluottamus on kohdillaan. Voittoa tietysti haetaan ja mitäs järkeä sinne muuten oliskaan lähteä 😀 Treenattu on paljon ympäri vuoden ja viimeviikkonakin keskittyen tietysti EM kisoihin. Eniten on tullut treenattua draivia. Siellä näyttää olevan aika tiukkaa ob:ta ja pitkiä väyliä, joten tarkalla draivilla pärjää jo todella hyvin. Putti on ollut myös aika kovassa treenissä mutta se on kulkenut jo aika kauan hyvin niin toivotaan että nyt myös Ranskassa. Omassa sarjassa on kovia pelaajia, tietysti kaikki Suomi juniorit ja Ranskan Felix Ban joka jäi seitsemän heittoa MM kisoissa mutta kova pelaaja on. On myös varmaan 5 yli 970 reitattua pelaajaa joista en ole ikinä ennen edes kuullut joten aika hauska nähdä miten ne muut pelaa. Ite lähden vaan vetää peruspeliä koska sillä pärjää aika pitkälle tuolla junioori puolella. Joten idioottimaisia riskejä on turha ottaa koska niille ei ole tarvetta.

Vielä on muutama päivä aikaa treenata ennen Ranskaan lähtöä joka tapahtuu maanantai aamuna. Lauantaina meen vetää korkeen paikan leirin Talin huipulle ni se on sitten viimenen treeni ennen lähtöä. Kisapaikalla tulee pari päivää tietysti treenattua mutta voin kirjotella niistä lisää sieltä toisesta maasta.

Sippou (Sippou tulee siitä kun Amerikkalainen Andrew Coggin MM kisoissa yritti sanoa mun nimeä”nice shot Sippou”)

Mainokset