Perus heittelyä ja mahdollisesti USDGC-paikka

Tänään oli aamulla melko pimee radalle lähdettäessä ja lämpöä noin 5 astetta. Lämmittelyä tehtiin pimeessä ja kierroksen alussa oli vielä oikeasti kylmäkin mutta melko nopeasti lämpeni 15 asteeseen.Alotin tosi hyvin Ensimmäisen kierroksen Olhainissa mutta otin neljänneltä väylältä tuplabogin. Ei se haitannut menoa vaan jatkoin sen jälkeen hyvällä par ja birdie linjalla.Sellasena jatkus loppuun saakka mutta birdejä ei oikeen tahtonut paljon tulla. Tulos oli lopulta kuitenkin hyvä 59 eli kolme alle radan ihannetuloksen. Eroa kasvatin josta olin tyytyväinen.

Olhainin jälkeen lähdettiin safkan kautta Winglesin radalle. Samassa poolissa oli aamulla hyvin pelanneet Felix, Leo ja Teemu. Teemu alkoi kierroksen toisella väylällä valittelemaan kättä ja ajattelin että jotain pientä siinä on. Teemu valitteli sitä tosiaan koko kierroksen ja se näytti todella tuskalliselta se heittäminen ja 1500 milligrammaa Teemu buranaakin otti ja jos sekään ei auttanut edes yhtään niin kyllä siinä on jotain vikaa. Jotkut epäilee tulehdusta. No onneksi mulla ei ollut samaa vaivaa. Oma kierros meni hyvän alun jälkeen aika tylsäksi.Varmaan 10 paaria peräkkäin parilla pelastuksella.Muutama pirkko sinne väliin mahtui silloin tällöin niin se onneksi paransi tulosta joka oli lopulta 56. Ihan hyvä sillee. Boginbogia ei tullut ja pirkko paikkoja oli miljoona mutta putit ei uponnut 7-9 metristä. Ehkä kun ei pystynyt kunnolla keskittyä väsymyksen takia kun on aika raskasta toi kaksi kierrosta ja varsinkin kun on tollasella golf radalla toinen jossa joutuu vähän kävellä.

Kaikkein tyytyväisin olisin tässä jutussa  maailman hienoimmasta asiasta. Siitä että saisin USDGC-paikan joka ei ole varma. SM kisojen jälkeen moni kysyi että aiotko anoa paikkaa ja vastasin että en halua anoa sitä vaan haluan saada sen itse ihan oikeesti ja nytten se sitten voikin olla mahdollista näinkin nopeasti. Täytyy vielä vähän miettiä että lähtisinkö sinne koska se ei ole musta kiinni. Tottakai mä sinne haluaisin jos se paikka tulisi!!!KAMOOOOOOOOOOOOOOOOO niinku Jessellä on tapana huutaa;)

Ps. Nyt ei ole valitettavasti kuvia

Seppo Paju