KK on jo ovella

Kävin viikonloppuna viimeksi heittämässä ja seurana toimi Juho Rantalaiho ja Viljami Salmi. Treenattiin ensiks puttia ehkä 45 minuuttia ja sen jälkeen draivia runsas 4 tuntia. Aika hyvä treeni sessio tuli siinä, mutta nyt kolmeen päivään en oo treenannut kun sen viikonloppuisen treenin jälkeen ajattelin pitää lepopäivän,  ja sitte taas viikolla treenaisin.Mut nyt on ollut kurkkukipua,flunssaa ja hieman kuumeista oloa ni en oo viittiny riskeeraa. Onneks on viel muutama päivä aikaa treenata ennen Kukkulan Kuningasta jos nyt vaikka huomenna pääsis heittää. Välillä sitäpaitsi parempikin pitää edes 3 päivän taukoja.

Tavoite KK:ssa on selkee. Noin 80 kilpailijaa, n.30 avoimessa ja suunilleen 5 haastajaa. Eli voitto!! Lähden hakemaan pelkästään voittoa koska ei kauheesti lohduta olla Turun mestaruus kisoissa toinen, vaikka täällä on paljon kovia pelaajia niin en silti halua tyytyä kakkos tai kolmos sijaan. Kisoista tulee siistit niin nyt odotetaan kuumeisesti sitä ekaa heittoa(kirjaimellisesti kuumeisena).

Kävin muuten äsken ullakolla kattelemassa että saako sinne draivipressua:) no saahan sinne sellasen et pystyy 9 metristä heittelee siihen täyttä ja samalla pystyy puttailemaan samaa etäisyyttä. Saa talvenkin aikana kunnon treeniä. Ei pelkästään hallivuoro kerran viikossa. Ja pihallekkin olis tulossa talveks pressu ja puttialue katokseen. Tulee hyvää treeniä talvella:) Voin kirjotella näistä vähän myöhemmin kun on ajankohtaista. Laitan sitten myös kuvia virityksistä:)

Seppo Paju

Mainokset