Kohta starttaa!

Valmistautuminen on viimeisen viikon sisällä ollut pääasiassa puttitreeniä ja 30-90 metrisiä putteri heittoja. Selkä on ollut vähän kipee ni ei voi vetää kunnon driavi settiä. Puttia on viimeiset 2 päivää treenattua normaalilla korkeudella olevaan koriin ja paljon myös korotettuun koriin. Winhropin radalta löytyy pari väylää jossa tällainen on joten on hyvä ennakoida jo nyt. Paljon on myös tullu treenattua puttia kauempaa. Eli 10-20 metrisiä. Niistä saa törkeetä itseluottamusta ja niitäkin tarvitaan jos haluaa päästä parhaimpaan tulokseen. Huomenna kuitenkin meen vetää Rantiksen kanssa oikeeta Draivi treeniä lausteen ”rangelle”. Ei mitään pituusheitto treeniä vaan kontroll driavia, eli sellasta 100-130 metristä settiä. Sellaset heitot itellä toteutuu Pd:llä joka on nyt koko kauden ollut niissä heitoissa se luottokiekko. Kunnon puttirumba tulee kans varmaan huomenna vedetty ainakin niin lukee alustavassa harjoitus  suunnitelmassa mut ei tiiä miten Juholla on tota aikaa. Se on sitten niinku viimeinen kunnon treeni täällä Suomessa ennen USDGC:tä.

Tässä on caddy book kisasta. Pelataan siis vaan yhdellä radalla. Ja pieniä muutoksia aikaisemmista vuosista on tullut. Ainakin ob sääntö on aika erikoinen tänä vuonna. ” Jos heität ob:lle, jatkuu seuraava heitto samsta paikasta kuin ob:lle mennyt heitto ja tulee rangaistus.” Vähän niinkuin yhdistetty ob- ja buncr sääntö:) Ei siinä mitään kun mun tehtävä on vaan pelata se rata mikä käteen annetaan!

Matka Amerikkaan alkaa perjantaina HelsinkiVantaa kentältä. Lauantaina olis aamusta jo tarkotus mennä Winthrop Goldin radalle ja kattoo jos muitakin Suomalaisia olis samaan aikaan mestoilla. Kohta Suomi hiljenee keskittymään tapahtumiin USDGC:ssä ja tämä saa mut ittenikin keskittymään. Kun tietää että todella moni seuraa jopa öisin meidän suomalaisten tapahtumia, haluaa tehdä hyvää tulosta ettei kenenkään tarttee turhaan olla koneen ääressä kello 1.00:)  Päivitystä kilpailusta ja treeneistä tulee tänne ja sfl:n foorumille jokaisena päivänä, jos ei mitään kummallista satu. Kauhee hinku päästä kisaamaan. Tää on ollu unelmana jo siitä hetkestä lähtien kun kuulin tästä kisasta, ja siitä kuinka kovia pelaajia siellä on. Niin ei nyt auta kun lähteä toteuttaa unelmaa ja tehdä siitä ikimuistoista.

A,N&V;)(inside)

Seppo Paju

Mainokset