Tunnelmaa USAsta

Eilen siis saavuttiin kisakaupunkiin hyvin sujuneen matkan jälkeen. Ei toi matkustaminen koneessa mitään herkkuu oo mut teen sen ihan mielelläni päästäkseni tähän kilpailuun. Hotelli on Wingate ja ensimmäinen asia mitä hotellihuoneesta totesin oli että tää mun sänky on täynnä murkkuja:) Ei muuta kuin toinen huone ja unta kuulaan. Heräsin aikaeron takia aika aikaisin(5.00). Käytiin aamupalalla ja Toni (Asikainen) tuli pyytää radalle jos ehtis ennen karsintaan lähteviä. Päästiin alta pois ja vedettiin täys setti. Elämäni eka kierros oli tehty siellä jota olin aina kattonut videolta:) Maailman hienoin ja paras rata helposti. Heitin joka väylällä aina pari avausta ja testailin vähän kaikkea. Sen verran tiukkaa ob linjaa on että varmasti täytyy vetää. On myös varmaan puolet sellasia väyliä jossa heitän kämmenellä jonkun heiton.

Kierroksen jälkeen tultiin hotellille vaihtaa vermeet. Matka jatkui Tonin ja Äidin kanssa kohti todella suurta kauppakeskusta. Tuli ostettua vähän kuteita. Siellä nähtiin sitten myös Jesse kun oli ollu siellä jo varmaan 5 tuntia. Joutu olee meijän kanssa viel pari tuntia lisää. Sieltä tultiin taas nopeesti hotellille ja lähettiin ottaa Jussin,Jannen ja Jessen kanssa kuvia musta ja Jessestä Winthropin radalla. Siinä meni sellanen tunti ja pelattiin sen jälkeen vielä muutama väylä. Päivän heitot oli heitetty ja oli päässy tulemaan pieni nälkä. Mentiin syömään paikalliseen ravintolaan josta sai erittäin maittavaa ruokaa.

Kuvia koitin lisätä puoltuntia mut ei onnistu.. Huono yhteys. Huomenna ollaan menossa 12 aikoihin vetää kierros suomalaisten kanssa. Sitä ennen katon Äidin kanssa parigolffia radalla. Kohta nukkumaan kun kello täällä on nyt 20.45. Ei mulla oo ihan kauheen pahasti toi aikaero päässy vaikuttamaan. Huomenna lisää kommenttia entistä kokeneempana.

Seppo Paju

Mainokset