Parempi

Perus aamu. Kaikki samat setit edellisiin nähden. Kierros kierrettiin mukavien tyyppien kanssa. Ennen tiiaikaa joku uutistoimittaja halus tehä haastattelua ja tiiaikaan oli 3 minuuttia. En viittiny niin lyhyellä varotusajalla kun olis menny keskittyminen enemmän siihen kun heittämiseen.

Alotin 1 väylältä taas kakkosella. 5 asti otin muilta paar lukemaa. 5 väylältä huokee parannus edellisiin päiviin nähden. Ekalla kierroksella 9 ja eilen 8. Nyt 5 johon olin todella tyytyväinen. 6 väylällä oli tuuli väylän oikealta puolelta ja siinä kun pitää heittää hysse ni mulla vetäs tuuli sen vasemmalle ob:lle. Oli tosin 3 senttiä siitä korin hiekka-alueelta ob:lla. Siitä tuli siis 5. 7, 8 ja 9 paariin. 10 väylältä avaus auttiin mutta sain seivattua bogeyn 10 metrisellä putilla. 11 väylä jännitti jonkin verran kun alla oli 7 ja 6. Nyt tuli sitten taas se samperin kutonen. 12 väylältä helppo birdie ja mikä uskomattominta. Otin radan vaikeimmalta väylältä birdien myös. Eli väylältä 13 (ns. 888). 14 väylä paariin. 15 loistava birdie. Fiilis oli hyvä ku ajattelin että tästä tulee jo jopa hyvä kiessi. 16 väylältä missasin birdie putin. 17 taas missasin ekan heiton saaresta mutta toinen meni. Tuplabogey siitä sitten tuli. Ei mitään otetaan 18 birdie. Hyvän näkönen avaus muuutta rollas ob:lle. Uus heitto tiiltä oli täydellinen ja sain vielä pitkän putin ansiosta pelastettua bogeyn.

Ihan kohtuullinen tulos 72. Ainakin saan pelata viimeisenä päivänä. Huomenna pääsen pelaamaan toisen junnun kanssa. Saman ikäinen kun mä. David Wiggins jr. Monin kertanen amatöörien maailmanmestari ja maailaman ennätyksiä pituusheitossa! Katotaan kumpi on kovempi 😉  Huomenna lisää!

Seppo Paju