Liikaa vai liian vähän?

Ensimmäinen kisapäivä oli siis tänään ja aamulla heräsin hyvin nukkuneena. Aamiaisen jälkeen lähdettiin radalle. Oli todella mukava pooli joten sen suhteen oli hyvä lähteä kierrokselle. Ensimmäisellä kierroksella pelasin ihan kohtalaista peliä, mutta jokunen ob tuli liikaa kun taas pari birdietä tuli liian vähän. Lopputulos oli se että pelissä ollaan hyvin vielä mukana mutta parempaan olisi pitänyt pystyä. Radan par (=ihannetulos) on 60 ja pelasin ensimmäisen kierroksen 57.
Toiselle kierrokselle oli ihan mukava lähteä hyvässä seurassa ja hyvässä kelissä. Aloitin todella hyvin ja olinkin nopeasti pari heittoa paremmassa tuloksessa kuin ensimmäisellä kierroksella. Kunnes otin yhdeltä väylältä seiskan -.- Heitin seitsemän huonoa heittoa peräkkäin jonka jälkeen oli fiilis alhaalla. Sain kuitenkin koottua itseni aika nopeasti ja otin muutaman birdien melko nopeasti. Lopputuloksessa yksi seiska ja yksi kutonen kuitenkin painoi tuloksessa aika paljon ja lopputulos oli 56. Kuitenkin yksi paremmin kun ensimmäinen kierros ja olosuhteet olivat vieläpä huonommat kuin ensimmäisellä kierroksella. Lämmin kyllä oli mutta tuuli oli melko kova. Moni pudotti tämän myötä tuloksiaan joten oma pieni parannus nosti myös tuloslistalla. Olen nyt jaettu kolmas joten ei ole kuitenkaan ihan huonosti mennyt. Huomenna olisi tarkoitus kuitenkin ottaa Oulun mies Erno Väyrynen kiinni joka on johdossa ensimmäisen kierroksen huipputuloksen ansiosta.
Keli on muuten ollut täällä aivan mahtava. 23 astetta oli tänään ja shortseilla vedettiin. Hieman siistimpää kuin Suomessa 🙂 Huomenna lisää! Heads up!

Sippou

Mainokset