Dutch

Eilen aamulla siis oli toinen ja viimeinen kisapäivä. Erno johti kilpailua kahden kierroksen jälkeen, toisena oli Maxime Tanghe ja jaettuina kolmansina oli Rantalaiho, Espen, joku toinen norjalainen ja minä. Tavoitteena kierrokselle lähdettäessä oli siis se että kiristetään pari heittoa että pääsee kärkipooliin finaaliin. Kierros alkoi todella kehnosti parilla puttivirheellä, mutta muutaman väylän jälkeen olin jo aika samoissa mitä ensimmäisen päivän toisella kierroksella. Sylvain Gouge joka oli yhden heiton päässä minua kun lähdettiin kierrokselle, niin oli pelaamassa todella hyvää kierrosta. Taisi ottaa ensimmäisille kuudelle väylälle 5 birdietä. Oli itsekin siis kiristettävä tahtia. Otin loppuun aika monta birdietä ja lopulta tulos oli 54. Tähän mennessä siis paras tulos omalta osaltani ja oli ihan kelpo. Loppuun tosin tyrin par kolmoselle nelosen. Tämän kierroksen ansiosta pääsinkin finaaliin kärkipooliin, josta oli hyvä lähteä kuromaan eroa kiinni johtavalta Erno Väyryseltä.
Finaalin kärkipoolissa oli siis Erno joka johti Sylvainia kolmella heitolla eli Sylvain oli toisena, minä kolmantena Anders Swärdin kanssa tasoissa yhden heiton päässä toisesta. Lähdettiin pelaamaan hieman finaaliin muutettua rataa, kun ensimäisellä väylällä minä, Sylvain ja Swärd otettiin kakkoset kun taas Erno otti 5 hieman huonolla tuurilla. Kilpailu oli siis todella tiivis jo ensimmäisen väylän jälkeen. Toisella finaaliväylällä oli muutettu väylä edellisiltä kierroksilta, minä ja Sylvain otettiin hyvät kolmoset, Erno neljä ja Swärdille paha kutonen. Seuraavalle väylälle kaikki kolme joka oli tehty hieman liian tylsäksi edellisiltä kierroksilta. Neljäs väylä oli hieman sama juttu kuin edellisellä väylällä, aika tylsä mutta eroa tuli silti. Ernolle neljä ja muille kolme jonka jälkeen Sylvain johti yhdellä minua, Erno oli musta heiton päässä kun Swärd oli kolmen heiton päässä minusta. Viides finaaliväylä oli ollut mulle koko kilpailun ajan paha. Heitin siinä täydellisen avauksen, mutta toinen heitto jäi vajaaksi puskaan. Otin lopulta hieman huolimattomalla putilla siitä seiskan, Sylvain 5, Erno 6 ja Swärd 5. Tiukkaa oli siis tultaessa neljänneksi viimeiselle väylälle. Kaikille muille siitä kolmonen ja Sylvainille kakkonen. Itse puttasin ehkä 8 metristä ylärautaan. Seuraavalla väylällä Erno heitti hienon avauksen korille, minä ehkä 8 metriin ja muut hieman heikommin. Erno säkittää ja meikäläinen painaa alapeltiin. Seuraavaa väylää oli muutettu niin että väylä oli n. 150 metinen jossa pitää lopussa saada puiden välitse. Itse heitin avauksen hieman onnekkaasti puun kautta aivan korin tuntumaan kun muut jättivät hieman vajaiksi. Laitoin 7 metrisen putin sisään ja oltiin Ernon kanssa tasoissa. Viimeiselle väylälle kaikille helpot kolmoset. Sylvain oli siis voittaja hyvällä pelillä. Minä ja Erno oltiin kuitenkin vielä tasoissa, joten menimme samalle väylälle ottamaan sudden deathin kakkos sijasta johon lopetimme finaalin. Väylä oli ehkä 140 metrinen oikealle jyrkästi kaartava väylä jossa ei nähnyt koria. Pääsin itse heittämään ensiksi, näytti hyvältä, yleisö mylvii ja heitto meni melkein sisään. Erno laittoi hyvin kampoihin ja heitti ehkä 15 metriin muttei kuitenkaan saanut puttia sisään hankalasta paikasta. Itsellä helppo 5 metrinen putti sisään ja hopeaa tuli.
Olen suhteellisen tyytyväinen kauden alkuun. Jatkoin aikalailla samalla tasolla millä viimekaudella lopetin, ja viimekauden loppu oli melko hyvää peliä. Ensimmäinen kilpailu Prona ja ei voi olla pettynyt. Kelit olivat uskomattoman hienot koko viikonlopun ja kisajärjestelyistäkään ei jaksanut olla harmissaan joten se meni ihan nappiin. Haluan kiittää vielä isoveljeäni joka oli caddy koko kisan ja harjoituskierrokset ja oli reissussa mukana. Tästä on hyvä jatkaa ja seuraava etappi on Copenhagen open.

Sippou

Mainokset