Kuulumisia viimeviikonlopulta ja tunnelmat ennen DCMT:n osakilpailua

Tänä viikonloppuna on siis Discmania Cash Money Tourin ensimmäinen osakilpailu Turussa Lausteen frisbeegolf radalla.  Kotimaan kovatasoisin touri ja Lausteellekin on tulossa Suomen parhaimmat frisbeegolfaajat. Jos pystyisi jatkamaan siitä mihin viimeviikonloppuna jäätiin. Niin tulisi viikonloppu olemaan erinomainen.  Katso linkki ( http://frisbeegolfradat.fi/blogit/blog/2011/05/seppo-paju-huippuvireessa-2-vuotiaassa-kirjurissa/ ).

Eli juurikaan paremmin ei Kirjurissa olisi voinut mennä, varsinkaan toinen kierros joka oli rataennätys, eli 12 alle radan ihannetuloksen. Samana viikonloppuna oli myös Hangossa kilpailu, joka meni myös melko nappiin. Keliksi olisi toki voinut toivoa hieman lämpimämpää ja kuivempaa keliä. Katso linkki (http://www.frisbeeliitto.fi/2011/05/viikonloppu-oli-pajun-hallintaa#more-951 ).

Lausteelle on luvattu viikonlopuksi hienoa keliä, tulossa on hyvä pelaajia ja ratana toimii yksi Suomen hienoimmista ja parhaimmista radoista. Voisiko paljoakaan parempaa viikonloppua odottaa 😉 ? Se että rata on mulle tosi tuttu, ja pelaan siellä erittäin paljon, on ehdottomasti etuna ulkopaikkakuntalaisiin nähden. Tietysti on myös paljon muita Turkulaisia tai lähialueella asuvia jotka pelaa myös paljon Lausteella, joilla on sama hyöty kotiradasta. Lista pelaajista http://www.frisbeeliitto.com/kisakone/kilpailu/33/katso/kilpailijat , josta jokainen voi katsoa että tasokas kilpailu on tulossa, koska lähes jokainen Suomalainen huippunimi on löydettävissä listalta. Tosissaan pitää siis kilpailla jos haluaa päästä edes kärkikamppailuun. Tässä kunnossa ja tällä alkukaudella uskon että pysyn kärjen vauhdissa hyvin jos vain peli jatkuu vähänkään samanlaisena mitä se on ollut alkukauden. Tavoite on selkeä, eli tähtäimessä on korkein koroke. Kaveri tahto auttaa muo viikonloppuna ja kysy että tulis mun caddyksi kisan ajaksi eli kantamaan kassia. Totta kai on otettava noin hyvä tarjous vastaan. Olosuhteet ovat siis kohdillaan kaikin puolin ja fiilis on mitä mahtavin. Odotukset korkeella ja haastajia on tusina. Viikonlopusta tulee mielenkiintoinen joten kannattaa seurata kilpailua eri lähteistä. Sivun reunassa on hyviä sivuja joihin luulisi tulevan päivitystä aika nopeasti. Tietysti myös tämä mun blogi on se mihin viimeistään illalla kunkin kisapäivän jälkeen tulee päivitystä.

Sippou