Putki jatkui tuulisissa olosuhteissa

Hyvän viimeviikonlopun jälkeen oli siistiä lähtee pelaamaan Discmanian Cash Money Tourin osakilpailua kotiradalle Lausteelle. Tietysti oli hyvä fiilis lähtee pelaamaan kun olosuhteet on kohdillaan ja 2 kisavoittoa alla viimeviikonlopulta. Ensimmäinen kierros alkoi kuitenkin erittäin tahmeasti. Ensimmäisillä neljällä väylällä olin kolme päälle radan parin. Toki näiden neljän väylän jälkeen en sitten mokeltanut enää kuin pari väylää, lopuilta otin paareja ja birdieitä. Lopputulokseksi muodostui 72 joka on kaksi yli radan ihannetuloksen. Olin tuloslistalla yhdeksäntenä muutaman muun kanssa, ja eroa kärkeen oli kuusi heittoa.

Toiselle kierrokselle lähdettiin sillä asenteella, että parannusta on tehtävä vaikka tuuli olikin noussut jo melko kovaksi. Kierros alkoikin heti paljon paremmin mitä ensimmäinen kierros, ja se jatkui melkein koko kierroksen. Olin pelaamassa olosuhteisiin nähden huippukierrosta (65) kun oli vielä neljä väylää jäljellä. Otin neljänneksi viimeiselle väylälle viisi vaikka olin 8 metrissä puttaamassa kakkosta. Putti ohi ja rollaukset ob:lle. Seuraava väylä oli Lausteen radan ensimmäinen väylä ja mun kolmanneks viimeinen väylä. Avaus 7 metriin ja nelonen korttiin. Sen jälkeen ei ollut helppo hymyillä, mutta sain vielä kahdelle viimeiselle väylälle kolmoset, ja tuloslistalla kuitenkin tuli huomattavaa nousua ja nousin toiseksi (tulos 68). Vain kahden heiton päähän kärkeen eli Pasi Koivuun. Radalta meille rantasaunaan jossa oli yöpymässä myös Nummelan kaverit ja Helsingistä Jalle ja Nils.

Viimeinen kisapävä ja pääsi starttaamaan kärkiryhmässä. Samassa poolissa oli myös Koivu, Nissinen ja Lampinen. Tuuli oli aluksi erittäin rento mutta jo melkein muutaman ensimmäisen väylän jälkeen tuuli jo kovaa ja lopulta se oli tuulisempi päivä kuin lauantai. Kalle Savonen eli toinen 7k:n edustaja ja silläkin kotiratana Lauste, niin pysty odottamaan vähän parempaa tulosta siltäkin. Ite pelasin aika tasaisen hyvin koko kierroksen,eikä tullut mokailtua juuri missään. Ei mitään kauheeta birdie määrää ollu ku katto tuloskorttia, mutta kuitenkin sen verran että tulos 67 siinä tuulessa nosti mut kolmannen kierroksen jälkeen kärkeen, kun toisena läähätti Teemu Nissinen neljän heiton päässä. Savonen paransikin tulosta niin miten olikin odotettavissa, ja heitti 69 toisesta ryhmästä.

Mun lisäksi finaaliin pääsi Nissinen neljän heiton päässä, Koivu viiden heiton päässä, Jalle Stoor ja Savonen seitsemän heiton päässä. Pääsi siis lähtemään aika turvallisen tuntuisessa johdossa varsinkin kun muutamaan ensimmäiseen väylään oikein kukaan ei päässyt sen lähemmäs mitä oltiin kun lähdettiin. Savonen oli oikeestaan ainut joka pelas koko finaalin hyvin. Me muut ryvettiin aikas huolela. Mulla ei toki ollut tarvettakaan pelata mitäään superpeliä, mut olis se silti voinu vähän paremmin mennä. Savonen nousi sitten loppujen lopulta toiseksi Nissisen ja Koivun ohi, kun Nissinen tippui neljänneksi Koivun taakse. Kyllä finaalissa tietty hienoja suorituksia nähtiin parhaimpina ehkä Kallen ja Jallen pitkät putit ja Nissisen rolleri. Kolme pdga kisavoittoa putkeen taitaa olla henkilökohtanen ennätys, ja kaikissa päässy helposti yli tonnin ratingin. Hyvä kausi jatkuu ja tästä on jälleen hyvä jatkaa, kun seuraavaksi bägi ja jätkä suuntaa Sveitsin Geneveen EuroTourille.

http://www.discmania.net/2011/05/23/team-discmania-victorious-on-tour-last-weekend/

http://www.frisbeeliitto.fi/2011/05/seppo-paju-kerasi-kateiset

Sippou