Tällä kertaa kisafiiliksellä Sveitsiin

EuroTourin kolmas osakilpailu käynnistyy viikonloppuna Swiss Openilla Genevessä. Monena aikaisempanakin vuonna pelattu turnaus on jäänyt multa väliin, mutta korjattiin asia sitten tänävuonna. Kisassa on kohtuullisen hyvä taso. Mukana mm. Markus Källström, Simon Lizotte, Jesse Heinonen, Teemu Nissinen, Ville Piippo  sun muita huippuluokan pelaajia. Ei siinä mitään pelättävää ole, kun tiiän että mä pystyn noista jokaista vastaan kilpailemaan voitosta. Eiliset seuran viikkokisat osoitti sen että olen valmis nyt tähän kisaan ja lähen hakemaan sitä ensimmäistä isoa kisavoittoa. Putti on huippuvireessä, eikä draivissa ole mitään entisestä poikkeavaa. Ykkösdraiverin jouduin kuitenkin heivaamaan bägistä pois. Sai jostain sellasen osuman että en oikeen tie miten lentää niin en sit viitti ottaa koko reissulle mukaan. Pärjääminen ei oo kuitenkaan pelkistä kiekoista kiinni, muutenhan olisin ihan ylivoimainen mun ylivoimasen hyvien kiekkojen ansiosta ;D Kiitos Discmanialle.

Nyt alkaa selkeesti olee kyllä se aika ku pitäis pystyy voittamaan tämänkin tasoisia kisoja. Virheet, joiden jälkeen tarvii miettiä et miks tein noin, on jätettävä vaan kotisuomeen niin pitäis taistelu voitosta olla kovaa luokkaa. Kolmen avoimen sarjan kisan voittoputki alla, joten on jälleen kiva lähtee ulkomaille näyttämään kokeneemmille pelaajille mitä on opittu. Korkeanpaikanleiri Nummelassa viimeviikonloppuna oli hyvä, sillä viimeksi kuin pidin kunnon korkeanpaikanleirin, ei mennyt huonosti EM- kisoissa. Asia mihin odotan kyllä parannusta, on ”helpot lähestymiset”. Niissä on tullut virheitä aivan liikaa tänävuonna. Esimerkiksi Köpiksessä heitin varmaan viisi n. 30 metristä lähestymistä 10 metriä pitkäksi tai lyhyeksi. Keskittymistä se vaan vaatii. Geneven rata ei oo meikäläiselle ollenkaan tuttu, joten 27 väylää pitäisi opetella ennen kisan starttia. Matkaan lähdetään mun molempien veljien kanssa, ja matka se starttaa Turun lentokentältä klo 14.20 tänään. Paikalla ollaan Genevessä ennen seitsemää, jonka jälkeen kierros kävellen radalla olisi mainio. Silloin kun tietää millaisia väyliä radalla on, on myös aikaa muhia game plania ennen perjantain harjoituskierrosta, ja parigolfia.

Tällä hetkellä en osaa enempää kirjottaa, joten seuraava juttu tulee Geneven puolella. Jos haluutte kuulla jotain erityista tai ihan mitä vaan niin kommentoikaa tohon alas 🙂 Kiitos kaikkille lukijoille!!!