Paikanpäälle vaikeuksien kautta..mutta täällä ollaan

Paikalle Geneveen saavuttiin eilen yli kolme tuntia aikataulusta jäljessä. Oltiin n. tunnin lentomatkan päässä Genevestä kun jouduttiin kääntymään takaisin Helsinkiin ja vaihtamaan konetta siellä jonkun vian takia. No ei se mitään vaikka eilisen illaksi suunniteltu rata tsekkaus meni pieleen, kun tänään oli erinomainen keli ja koko päivä aikaa. Ensimmäiselle treenirundille lähdettiin aamuvarhaisella, ja peli alko kulkee sillä rundilla nopeesti. Radalla ei joudu heittämään mitään erikoisia heittoja mitä ei olisi tullut harjoiteltua, eikä suurta lukemaa helposti ota juuri miltään väylältä. Pelasin ensimmäisen rundin 13 alle paarin kaikki 27 väylää. Kiersin Jallen, Nissisen ja Iso- Markun kanssa, ja Jalle ja Nissinen pelas aikalailla saman tuloksen kun meikä, ja Nils hahmotti vielä hieman rataa, pelaten n. 7 alle paarin.

Tauko, safkaa (pizzaa) ja pelaamaan parigolfia. Omana parina oli perinteisesti Nissisen Teemu (a.k.a Timou), jonka kanssa parigolfit on usein mennyt aika putkeen. Tällä kertaa hyvästä alusta huolimatta, tuli keskivaiheilla liikaa paareja, joka tiputti tuloslistalla toiselle sijalle jaettuna Sylvain Cougen ja Emil Isakssonin kanssa Piippo & Asikainen partnerin taakse. Ei kyllä yllätytty juurikaan, että oli joku tullut takaata ohi, sillä ei tosiaan pelattu omalla tasollamme. Tulos oli 18 väylää ja 48, joka on n. 12 – 13 alle paarin en muista varmaksi.

Huomenna olis tavotteena vetää ihan virallisessa yksilökisassa sellasta 5 – 10 alle paarin, jolla luulisin olevani aika kärkikahinoissa. Todennäköisesti kuitenkin lähemmäs miinus 10 pitäisi vetää, koska melko helppoja bidieväyliä radalla kuitenkin on. Katsotaan mitä huomenna tapahtuu, ja päivitellään sitten tänne taas .

 

 

Sippou

Mainokset