Romahdusta ja nousua…

Kunnon kisafiilis, tunnelmaa, unelma keli ja hyvät lähtökohdat hyvälle kiessille. Aamulla hotellin ’’aamiainen’’ josta radalle melko aikaisen herätyksen jälkeen. Juoksulämmittely, puttia ja vähän draivia, josta menin tiille odottamaan turnauksen avaussummeria. Poolissa oli pelkkiä master pelaajia, joten ei ollut odotettavissaan mitään huipputuloksia ainakaan omasta poolista, paitsi omalta kohdaltani odotukseni oli korkealla. Ensimmäinen väylä, ja pudotus birdie, toinen väylä pudotus birdie, kolmas sama, neljäs myös ja viides samoin.

Ensimmäiset viisi väylää 5 alle radan paarin. Aloitin siis väylältä 11 ja hyvä vire jatkui väylälle kolme, kun olin 6 alle kolmosen paariin ja muutaman enemmän radan paariin. Väyliä oli pelattavana itellä siinä vaiheessa vielä kuusi, joista kolme oli helppoja kakkosen väyliä. Otin kuitenkin, sen sijaan että olisin voinut vetää elämäni kiessin ja ottaa muutaman birdien, niiden tilalle tuplabogin, bogin ja pelkkiä paareja pakkobirdie väyliltä. Jäi melko karvainen maku yhtäkkiä unelmakierroksen muuttuessa kaameaksi. Neljä alle radan paarin ensimmäinen kierros, eikä voinut hyvällä fiiliksellä lähteä viimeiseltä väylältä score-kansio kädessä kohti kisakeskusta, kun pohjilla oli ehkä harmittavin kierros mitä olen ikinä pelannut.
Ensimmäisen kierroksen sain kuitenkin nollattua yllättävän nopeasti, kun sain vain hieman rauhoitettua hermoja. Kisakeskuksella ’’ruokaa’’ klyyvariin ja toiselle kierrokselle hennon lämmittelyn jälkeen. Vielä 100 kertaa paremmalla fiiliksellä olin liikenteessä mitä ensimmäisellä kierroksella, ja sain avattua kierroksen heti birdiellä. Toisella väylällä kuitenkin leuka taas rintaan otettuani bogeyn, ja käyttämällä väylällä kolme heittoa greenillä viiden metrein putteihin. Seuraavalta väylältä birdie, josta pääsi lähtemään hyvällä fiiliksellä seuraaville väylille. Birdieitä tuli vähän väliä, mutta puttivirheitä kuitenkin aivan liikaa. Noin puolessa välissä kierrosta Heinosen kanssa mietittiin että mitä järkee vetää ensin sata metrisellä väylällä 8 metriin, ja kuitenkin putata ohi. Seuraavalla väylällä sitten molemmat laittokin melko supersankari putit mukiin, meinaan Heinonen n. 25 metrisen ja meikä ehkä 20 metrisen. Hyvä fiilis senkun nousi. Puttivirheet alkukierroksella harmitti kyllä aika paljon ja pari bogeytäkin tuli kierroksella otettua. Lopulta tuloskorttia katsottaessa , löytyi sieltä yksitoista birdietä ja tulos oli yhdeksän alle eli 50. Tämä tulos nosti neljännestä ryhmästä kakkosryhmään. Huomenna on hyvät hyökkäys asetelmat nousuun, enkä halua pettää. Huomenna siis nähdään mitä tapahtuu ja huomennahan tapahtuu !

From Swiss Open 2011

Sippou

Mainokset