California here we come…

Matka Kaliforniaan frisbeegolfin Maailmanmestaruuskilpailuihin alkaa huomenna klo 9.00 Littoisista. Lajin maailmanmestaruusmittelöt on yksi suurimmista tapahtumista lajin parissa vuosivuodelta. Kilpailu käydään Santa Cruz nimisellä alueella. Monelta Jenkiltä oon kuullut että tän vuoden kisoista tulis erityisen hienot, koska alue ja radat on niin mielettömät. Kerran aikaisemmin oon ollut Kaliforniassa ja se oli vuonna 2006 San Franciscossa. Silloin meikällä ei ollut lajista vielä tietoakaan 😀 Nyt mennään sinne jo pelaamaan MM- kisoihin . Kisoissa kilpaillaan neljällä eri radalla. Yksi näistä on myös erittäin kuuluisa De Laveaga ja monen huippupelaajan mukaan yksi maailman parhaista metsäradoista. Paljon matalaa ja suoraa heittoa pääsee heittämään, joka onkin mun vahvuus. En oo varmaan ikinä odottanut mitään niin paljon kun tätä matkaa, ja kilpailua tällä hetkellä. Kalifornia, Santa Cruz, San Francisco ja MM- kisat, eli onko olemassa siistimpää ja nätimpää asiaa ?
Ennen Santa Cruziin menoa ollaan eka kolme päivää ottamassa rennosti San Franciscossa. Tehään ostoksia, käydään pelaamassa Golden Gate Parkissa ja katellaan kaupunkia. Perjantaina vedän ensimmäisen treenikierroksen De Laveagassa Averyn kanssa. Treenikierroksia vedän maltillisesti niin, että pelaan yhden kierroksen jossa heittelen monia avauksia ja käyn läpi eri vaihtoehtoja. Jonka jälkeen käyn pelaamassa väylät jotka olivat erityisen hankalia. Kun pitää käydä läpi neljä rataa neljässä päivässä, ei voi pelata jokaisella perinteisiä EuroTour lämmittelyjä eli 4 kierrosta ja joka kierros monta avausta. Paljon koitan saada putteja läpi seuraavan viikon ja aina vaan kun on mahis ni pitäis puttailla, jotta pysyy putti tatsissa. Oon kattonut joitakin videoita ja kuvia radasta, ja luulen että kämmen osaaminen tulee sielä tarpeen.

In the bag :

2 x PD2 Chaos ( 1x c-line tosi ylivakaana ja toinen p-line joka pitää paremmin. Kuumalla kelillä pitävää muovia on hyvä käyttää. )

5 x PD Freak ( 2 c-lineä ylivakaina draivereina, 2 s-lineä ykkösdraivereina ja 1 x p-line joka on taas pitävyyden takia )

2 x Ch Firebird ( Toimii erinomaisesti kämmeneltä joka on suurin syy miksi on bägissä. Erinomainen myös tuulisessa säässä )

1 x C-line TD Rush rollereihin ja kaikenlaisiin elikääntäviin heittoihin

2 x MD2 Fiend (Toinen hieman ylivakaa ja toinen hieman alivakaa. Erinomainen näille radoille ja väylille, kun pitää heittää suoraa heittoa/loivia käännöksiä)

4 x MD1 (2x d-line, joista toinen todella suora ja toinen alivakaa. Erinomainen kiekko kaikkeen. Mukavempi hieman lyhyempiin heittoihin kun MD2. 2 x SG-line joista toinen on ylivakaa ja toinen hieman alivakaa. Kestävää muovia ja hyvä mataliin suoriin heittoihin. )

6 x P2 Psycho ( 1 erittäin alivakaa, yksi hieman alivakaa jota heitän eniten, yksi suora ja yksi ylivakaa. 2 erikseen puttaukseen. Paras putteri ikinä ! )

Näillä välineillä kilpaillaan Kaliforniassa. Bäginä toimii uusi Grip Equipmentin reppumalli. Mukavin ja tyylikkäin bägi jota olen kokeillut.

European Open osoitti sen, että pystyn pelamaan tasaisesti ja hyvin. En tehnyt oikeastaan mitään tyhmää koko kilpailun aikana. Jos pelaan samanlaista peliä MM- kisoissa, mutta puttipeli toimisi vielä aavistuksen varmemmin, niin mahdollisuudet erinomaiseen sijoitukseen ovat hyvät. Nyt lähdetään hakemaan ikimuistoista ja suurta kokemusta, oikeasti suurta 😉

Suuret kiitokset kaikille blogi lukijoille. Kuluneena kuukautena on käynyt ennätysmäärä lukioita mun blogissa koko sen olemassaolon aikana. Monta tuhatta ihmistä on lukenut tässä kuussa mun blogia. KIITOS !!!

Sippou