Olipa huikee päivä

Päivän ratana Ryan Ranch, jonka olin arvostellut kolmanneksi parhaaksi radaksi tässä kisassa. Tuulta oli kierroksella jälleen paljon, joka vaikeutti puttia. Kierros alkoi epätasaisesti, mutta tasaantui loppua kohden. Puolessavälissä kierrosta otin ehkä 10 paaria putkeen mutta lopetin kierroksen viimeiset 9 väylää muutamaan birdieen. Lopputuloksesksi tuli kierroksesta 80 eli 5 alle paarin ja kierros oli alustavasti ratingiltaan 1005. Hieman alakanttiin meni, joka johtui jälleen vain putista. Avaukset menevät jatkuvasti birdie paikoille mutta putti ei tuulessa oikeen vaan kympistä uppoo. Huomenna tulee muutos senkin asian suhteen. Olin kuitenkin melko tyytyväinen kierrokseen koska se oli paljon tasaisempi aikaisempiin kierroksiin verrattuna.
Kierroksen jälkeen mentiin pituuskilpailun finaaliin, jossa heitettiin Santa Cruzissa kuuluisalta laiturilta rannalle, johon oli laitettu kori n. 120 metrin päähän. Tapahtumasta oli tehty näytös tyylinen, koska alueella oli paljon muitakin kuin frisbeegolfaajia. Kaikilla, jotka olivat päässeet pituuskilpailun loppunäytökseen/finaaliin oli käytössä kolme heittoa. Tapahtumaa sponsoroi DGA joka lupasi ensimmäisellä kiekolla heitetystä holarista 5000 dollaria ja 500 dollaria toisella kiekolla heitetystä holarista. Ensin heitti Paige Pierce naisista, toisena Markus Källström ja kolmantena minä. Oletin että heitetään pituutta joten otin pelkästään pituuskiekkoja mukaan, mutta onneksi paikalla oli myös fly mart josta pääsin ostamaan firebirdejä tapahtumaa varten. Firebirdejä siksi, koska pd2:ia ei ollut. Ensin testasin heittää pituus settini Destroyerilla hyzeriä, mutta meni todella paljon pitkäksi ja liikaa oikealle. Toisena heitin juuri ostamallani firebirdiellä pienessä annukassa… looks good..one time….do it !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BOM!! 26 000 katsojaa discgolfplanet.tv:ssä ja 1000 ihmistä paikanpäällä huusi miljoonaa ! Meininki oli aika mieletön ja ei voinut kuin nauraa 😀 500 $ taskuun ja menoksi. Monet tuli pyytämään nimmareita, ja kaikki vain onnitteli. It was awesome !
Fly Martista tietysti kilpailun jälkeen tarttui muutakin kainaloon kuin ensimmäiset firebirdiet. Kauppias jolta ostin ne, antoi ilmaiseksi lisää, ja muutkin putiikit antoi kamaa kainaloon. Ostin tietysti myös Innovan harvinaisuuksia. 11x Eagleja, 11x KC Gazellea, 95 vuoden Ontario Roceja 4 kpl yms. Harvinaisuudet on helmiä !

Huomenna paras rata koko kilpailussa, eli Pinto Lake. Huomenna pelaan hienoa frisbeegolfia, johon voin olla tyytyväinen. (n.10 alle)

Sippou

Mainokset