Treeniä tauon jälkeen

Kausi on ohi joten on äänestetty vuoden titteleitä. Suomen Frisbeeliitto piti äänestyksen mm. Vuoden Frisbeegolfaajasta. Melko luonnollisesti Suomenmestaruuden voitettuani minut valittiin vuoden frisbeegolfaajaksi.

Olin pelaamassa salibandyä n. 3 ja puoliviikkoa sitten ja kärsin hetken pienestä loukkaantumisesta. Ranne oli lievästi murtunut ja pääsin kunnolla pelaamaan vasta kuluneella viikonlopulla. Menin Nummelaan muiden suomen junioreiden kanssa treenaamaan, ja käytiin kokeilemassa mm. uusi rata Hyvinkäällä. Oli todella positiivinen yllätys. Mukavaa pelattavaa, hyvä alue radalle, paljon harrastajia ja hyvä keli. Pelattiin pari kierrosta ja pitkän tauon jälkeen heitto tuntui olevan ihan hyvässä iskussa. Toki jokainen osa-alue oli hieman epävarmaa ja taso oli vaihtelevaa, mutta pääosin peli kulki mallikkaasti. Oltiin pelaamassa Sikasen, Nissisen, Piirosen ja Tuoman kanssa, ja täytyy todeta että taso meidän sisäisissä kamppailuissa on kasvanut aivan huimasti. Jokainen vuorollaan laittaa hyvän draivin väylälle ja upottaa hankalan ja pitkän putin. Jokaisen ajattelutapa puttiin on muuttunut vanhasta tavasta päinvastaiseen. Kesällä jokainen meistä piti puttia niin vaikeana ja pelottavana asiana ettei puttia juuri voinutkaan saada hankalassa paikassa sisään. Moni ammattilainen on puhunut mulle puttaamisesta, ja siitä että se on aivan yhtä helppoa kuin muutkin pelin osa-alueet. Täytyy vaan unohtaa pikkutarkat tekniikka-asiat ja putata se kiekko vain koriin. Ei turhaan mieti kaikkea pientä, vaan toteaa että tä on ihan perus putti, ja ei oo mitään syytä miks ei laittais sitä puttia sisään !
Nyt kun on käsi kunnossa ja kelit on vielä suotuisat niin täytyy pelata mahdollisimman paljon. Koulu toki loppuu monesti jo kun alkaa hämärtää, mutta mahdollisuuksien mukaan.

Discanialta DD (Hysteria) nyt C-linenä. Tekis kyllä mieli päästä testaamaan !

Yks sairaimmista videoista ikinä

Sippou ’

Mainokset