Memorial is getting closer !

OK, Disc Golf Memorial alkaa lähestymään josta alkaa meikäläisen kisakausi. Odotettu on mutta hommia sen eteen on saanut tehdä ! Kuten sanoin syksymmällä että aion keskittyä talvikaudella kehittämään kuntoani, en luopunut tavoitteesta vaan olen tehnyt koko talvikauden peruskuntoa kohottavia harjoitteita, jotta väsähtäminen kisoissa häviäisi sekä keskittymiskyky ei herpaantuisi väsymyksen takia. Voin kertoa harjoittelusta enemmän toisessa postauksessa. 

Jokatapauksessa kisakausi alkaakin jo näin varhain ja lähden matkaan jo lauantaina 25. helmikuuta. Suuntana on Phenix, AZ ja matkaseurana toimii Jussi Meresmaa ja Avery Jenkins. Jussilla on aikaisempaa kokemusta radoista, joka on erinoimainen hyöty minulle kun pääsee kiertämään harjoituspäivät hänen kanssaan, ja saan parhaimmat vinkit kokeneemmalta. Radat ovat molemmat erittäin vesikylläisiä ja ehkä esimerkiksi voin sanoa että väylä numero yksi Fountain Hilssin radalla on 90 % vettä. Varakiekot ja itseluottamus täytyy pakata mukaan..itseluottamus onkin aina mukana 😀 

Image Pientä makupalaa radasta. Fountain Hills hole 2

Putti toimii kuin rasvattu(oikeesti hyvin), odotus on suuri ja itseluottamusta on ! Draivia ja lähestymistä en ole vähään aikaan päässyt treenaamaan, mutta ne ovat olleet aina vahvimmat osa-alueeni joten nekin ovat varmasti tikissä varsinkin kun treenaan paikanpäällä pari päivää. Mietiskelin että onko mitään syytä miksen menestyisi ? Tiedän että olen kykeneväinen menestymään vaikka paikalle tulee maailman kaikki kärkinimet. Sitä ei voi kieltää etteikö jenkit olisi saaneet etua lämpimistä ja lumettomista olosuhteista, mutta kyllä itsekkin olen kyennyt treenaamaan vähintään yhtä paljon kuin he, ehkä hieman eri tavalla mutta se tapa on kehittänyt mun puutteita parhaiten ja odotan siksi erittäin innolla kilpailun aloitus summeria ! It will be cool !!!! Pääsen pelaamaan ehkä isoimman rating- keskiarvon omaavassa poolissa ensimmäisellä kierroksella ! Samassa poolissa maailman ranking 2. Will Schusterick (rating 1031) ja maailman paras vasenkätinen heittäjä Devan Owens (1020), minä (1014) ja vielä joku jolla rating 985. Ei huono pooli aloittaa !! 

ImageFountain Hills ilmasta

 

Ei voi muuta sanoa kuin että harvoin olen odottanut näin paljon mitään ! Is my time to shine !

Kommentoikaa ihmeessä !

 

Sippou

Mainokset